Je denkt eraan om je wenkbrauwen een nieuwe look te geven, maar geef toe, het is beangstigend. Stel dat de vorm je totaal niet afgaat, dan duurt het toch wel een tijdje vooraleer deze volledig terug gegroeid zijn. Dus leg je pincet even weg en probeer eerst even dit. Benefit Cosmetics heeft een nieuwe tool gelanceerd: Benefit Brow Try-On. Het geeft je virtueel de kans om verschillende wenkbrauwen te proberen.

Ga naar Benefitcosmetics.com vanop je mobiele telefoon of computer en scroll door naar Brow Try-On . Upload een foto van jezelf, werk in real time met het fototoestel van je GSM of je kunt gebruik maken van één van de modelfoto’s die ze zelf voorzien op hun site. Daarna is het testen geblazen. Ze hebben een uitgebreide collectie vormen, diktes en kleuren.

Het is niet zoals vele apps die er extreem fake uit zien. Deze werkt met je werkelijke wenkbrauw die je op dat moment hebt om ervoor te zorgen dat het resultaat zo realistisch mogelijk is. De perfecte look gevonden? Klik op ‘Get This Look’ om doorgestuurd te worden naar producten die je deze look kunnen geven.

Dus probeer voor je uitvoert zodat je de keuze niet betreurt.

galore